четвер, 14 квітня 2016 р.

Морквяний торт з сирним кремом / Carrot Cake with Cream Cheese frosting

Я вже засумувала за солодкими фотографіями і рецептами у блозі, сподіваюсь ви також:) За те сьогодні пишу вам рецепт дуже смачного торта, який доповнив мою скарбничку улюблених рецептів.

 I really missed sweet photos and recipes on my blog, hope you too:) but today I going to post a very nice cake recipe, which is in my best recipes list.


Морквяний торт в поєднанні з сирним кремом перетворюється на ніжний десерт, це той випадок, коли все ідеально і не хочеться нічого змінювати. Хоча ви може спекти з цієї кількості невеликий але високий торт, якщо оберете меншу роз'ємну форму, просто розріжете корж на дві частини. В мене вже є рецепт морквяного торта ось тут, але з сметанковим кремом. Вибір за вами:)

Carrot pie with cream cheese frosting is perfect,this is a case where I don't want any changes. But if you want you can also take smaller spring form, then cut baked dough into 2 layers and serve small sized cake. By the way I have a carrot cake recipe here already, so you get to choose.


Ну а тепер про процес приготування. Загалом нічого складного, напевно наскладніше це чекати коли корж охолоне. Я наприклад пекла цей торт-пиріг і слідкувала що робить доня, одночасно пояснюючи що роблю я, (може її колись зацікавить випічка і ми будемо разом пекти смаколики ну і потім виставляти рецепти сюди:)) Тому якщо у вас є діти, то рецепт морквяного тортика можна назвати для мамусь, які якзваждинемаютьчасу)) 


Для тіста потрібно:

200 г почищеної моркви
100 г грецьких горіхів
2 яйця
125 г цукру
150 мл олії
220 г борошна
1 ч.л. розпушувача
1 ч.л. соди
щіпка кориці
щіпка солі

Для крему:

250 г маскарпоне
2 ст.л. жирних вершків
2 ст.л. цукрової пудри

Приготування:

Моркву тремо на дрібній тертці, горіхи ріжемо, але не надто дрібно. Яйця збиваємо міксером разом з цукром. Вливаємо олію, перемішуємо. Тепер вспипаємо борошно і решту інгр-ів, щоразу добре перемішуючи. В кінці додаємо моркву і горіхи, тісто вимішуємо і вливаємо в змащену маслом форму для випікання (28 см). Випікається тісто при 180 гр 35-40 хв. При потребі перевірте готовність сірником, якщо сірник сухий, значить тісто готове.

Готуємо крем: збиваємо маскарпоне з вершками, додаємо цукор-пудри.

Коли корж повністю охолоне викладаємо зверху сирний крем і ставимо в холодильник на 1 годину. Торт готовий! Смачного:)



For batter you need:

200 g grated carrots
100 g walnuts. chopped
2 eggs
125 g sugar
150 ml oil
220 all purposed flour
1 tsp baking powder
1 tsp baking soda
1/2 tsp cinnamon
pinch of salt

For frosting:

250 g cream cheese
2 tbsp heavy cream
2 tbsp powdered sugar

Directions:
Whisk eggs with sugar. Pour oil and mix well. Add flour, baking powder, soda, cinnamon and salt, stir until well combined. Add grated carrots and walnuts, mix fine. 
Grease a spring form (28 cm in diameter). Pour batter into spring form and bake for 35-40 min. in preheated oven to 180 C. The finished cake should be slightly browned. A toothpick inserted in the middle should come out clear. 
Let the cake cool completely before frosting.

For frosting: beat together cream cheese with heavy cream, add powdered sugar.

Spread cream cheese frosting over cake, place into refrigerator for 1 hour. Serve and enjoy!:)


Рецепт з сайту foodmaster.su

4 коментарі:

  1. Unfortunately I do not like carrot cake but I love cheese cake frosting and would probably put on everything if I could.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. The taste of this pie reminds a honey cake, some of my taste testers didn't feel the carrot at all. But tastes differ, there are a lot of other delicacies for you, Toya:)

      Видалити
  2. Гарні фото, ням-ням*__*

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...