четвер, 21 квітня 2016 р.

Пісочне печиво або пісочні коржики з арахісом / Shortbread Peanut Cookies

Всім привіт!
Знаєте, коли спеклось це пісочне печиво, мені відразу захотілось написати про нього в блог і поділитись прекрасним рецептом. Попри недосконалість ззовні це печиво виявилось дуже фотогенічним і надзвичайно смачним!
Впевнена, що кожен з вас бачив на прилавках пісочні коржики з горіхами, так, це домашній варіант тих самих коржиків:) Якщо у вас є відповідна форма, то в вас вийдуть такі ж чудові пісочні коржики, тільки кращі, тому що приготовані вдома:)
Я вирізала невеликі кружки з тіста, і в мене вийшло аж два дека печива! Чудового, ароматного і спокусливого печива... Раджу спекти, не пошкодуєте:)

Hello everyone! You know, when I baked theese cookis I immediately started to write about this recipe on the blog, I had a thousand thoughts to write, but in brief, this is an excellent and must-to-try recipe!
I'd cut a little linzer cookies so took out a two baking sheets of cookies. Choose that cookies size as you like and enjoy the awesome taste!



Нагадаю вам про інші рецепти печива з горішками, наприклад, печиво-трюфель з горіхами, печиво з родзинками і грецькими горіхами, і печиво снігові кульки - давно не пекла, треба це виправити:) Проте я люблю пробувати нові рецепти, а ще коли вони виправдовують мої сподівання, як наприклад сьогоднішній рецепт:)

Some other cookie recipes with nuts, like truffel nut cookies, cookies with raisins and walnuts, snowball cookies - I haven't baked theese cookies so long a while! But I love to try new recipes, especially if they satisfy all expectations, like today's cookie recipe:)


Інгредієнти:
250 г холодного масла
150 г цукру
1 яйце
1 ч.л. розпушувача
10 г ванільного цукру
400 г борошна
100 г смаженого арахісу

Для змащування:
1 яйце

Приготування:
Масло ріжемо кубиками, додаємо цукор+ яйце, розпушувач, перемішуємо. Борошно просіюємо і поступово додаємо до масла, замішуємо тісто. Ставимо в холодильник на 30 хв.
Тепер відщипуємо від тіста невеликі куски, розкочуємо на присипаній борошном стільниці, але не тонко, і вирізаємо кругле печиво з маленьким отвором всередині.
Деко застеляємо пергаментом.
Яйце добре збиваємо вилкою, арахіс перемелюємо в блендері. Змащуємо верх кожного печива яйцем і обмакуємо в арахісі.
Випікається печиво 15 хв при 180 гр.


Ingredients:
250 cold butter, cubed
150 g sugar
1 egg
1 tsp baking powder
10 g vanilla sugar
400 g flour, sifted
100 g roasted peanuts,chopped

For spreading:
1 egg

Directions:
Preheat oven to 180 C. Cover a baking sheet with a perchment paper.
Mix together butter, egg, baking powder, sugar. Add gradually flour and knead a dough. Then wrap in plastic and chill for 30 min. Roll the dough on floured surface and cut rounds, cut a hole from the middle of each round.
Whisk egg and spread each cookie and dip into chopped peanuts.
Bake cookies for 15 minutes.


Смачного!
А рецепт знайшла на forum.say7.info

Enjoy!
The recipe adapted from forum.say7.info

8 коментарів:

  1. They look so yummy and like they turned out great.
    LaToya
    www.toyastales.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
  2. Ваш варіант коржиків дуже смачно виглядають:-)

    ВідповістиВидалити
  3. These cookies look delicious!
    xoxo

    Ileana

    http://www.novelstyleblog.com/carry-on-essentials/

    ВідповістиВидалити
  4. как же я любила их в детстве!
    mary2be.blogspot.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да, рецепт на все времена - очень простой, но вкусно всем, и взрослым и детям)))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...