субота, 11 березня 2017 р.

Кокосове печиво / Coconut cookies

Переважно коли я переглядаю рецепти з фото в блозі Катерини verdadedesabor.com, то перш за все отримую справжнє естетичне задоволення від фотографій. Не знаю чи колись буду відтворювати рецепти тортів автора на своїй кухні, бо вони всі виглядають дуже екзотично і просто ідеально, а от прості рецепти я відтворюю з задоволенням. Наприклад рецепт кокосового печива. У блозі автора це печиво також виглядає досить оригінально, тому що всі були занурені в білий шоколад. Я пропустила цей пункт, і до сих пір про це жалкую, але з другої сторони - в мене є ще одна причина знов приготувати це печиво і зробити їм справжню фотосесію:)


I follow food blog verdadedesabor.com a good while and I enjoy every single recipe with delightful photos. There everything looks so exotic and perfect that I'm not sure could I get the same result as a author, but I love to use simple recipes like today's. These cookies look more interesting if deep them into white chocolate, but I skept this step and regret about it until now. But it's a one more occasion to bake such tasty cookies again and take a photoshoot for them:)


Потрібно:
125 г м'якого масла
150 г цукрової пудри
2 білка
225 г просіяного борошна
125 г кокосової стружки
100 г білого шоколаду
та кокосова стружка для декору

Приготування:
1. Масло збиваємо з цукром до кремової консистенції, по одному вводимо білки. Далі по трохи всипаємо борошно вимішане з кокосовою стружкою та продовжуємо збивати тісто. Тісто виходить відмінним, з ним працювати одне задоволення:)
2. З тіста формуємо невеликі кульки та складаємо на деко застелене пергаментом. Залишаємо відстань між печивом!
3. Печиво випікається 15-20 хв. при 180 гр до золотистого кольору. Залишаємо повністю охолонути.
4. Поки печиво остигає, розтоплюємо шоколад на водяній бані. Макаємо кожне печиво в шоколад та обсипаємо кокосовою стружкою.
Смачного!

Ingredients:
125 g butter, softened
150 g powdered sugar
2 egg whites
225 g flour, sifted
125 g flaked coconut
100 g white chocolate
flaked coconut for dekoration

Method:
1. Beat butter with powdered sugar until creamy, add egg whites in turn. Gradually add flour mixed with coconut and keep beating the dough.
2. Form round cookies by your hands, place them into greased baking sheet (or lay parchment paper). Do not forget to leave some distanse beetwen cookies!
3. Bake cookies for 15-20 minutes in preheated oven to 180 C until golden brown. Let cookies cool completely,
4. Meanwhile melt chocolate in a water-bath. Deep each cookie into chocolate and sprinkle some coconut flakes on top.
Enjoy!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...