вівторок, 14 березня 2017 р.

Супер смачний банановий торт / Delicious Banana Cake

Коли випікався банановий торт, то по квартирі рознісся такий смачний аромат, що я не могла дочекатись коли торт добре настоїться перед тим як його розрізати:) тому на фото крем виглядає трішки рідким)) насправді, це зовсім не завадило мені насолодитись кожним шматочком - торт дуже смачний! 
Кількість інгредієнтів розраховано на круглу форму діаметром 22 см., тому якщо у вас  більша тортівниця, вам варто збільшити к-ть продуктів для того щоб спечений корж можна було розрізати навпіл. Взагалі рецепт нашвудкоруч, я приготувала цей торт поки доня чемно дивилась мультик, час від часу підбігаючи до мене перевірити чи добре я справляюсь😊


If you like bananas pastry then you should give this recipe a try. This is a whip up cake but it's really delicious treat. I made it while my daugter was watching cartoons, occasionally she observed my cooking process as though she's a chief😊

Інгредієнти:
2 перестиглі банани
2 крупні яйця
100 г цукру
50 г вершкового масла
2 ст.л. сметани
150-170 г борошна
10 г розпушувача
жменя грецьких горіхів

Для крему:
1 пачка масла
1 банка невареного згущеного молока

Приготування:
1. Банани розминаємо вилкою, масло розтоплюємо в окремій посудині, а горіхи перемелюємо в блендері. Тепер окремо збиваємо  вінчиком яйця з цукром, додаємо сметану та ще раз збиваємо, Додаємо масло і банани. Всипаємо горіхи, перемішуємо. Тепер додаємо борошно з розпушувачем та добре перемішуємо. Виливаємо тісто в невелику круглу форму змащену маслом і ставимо корж випікатись 35-40 хв. при 180 гр.
Коли корж повністю охолоне, розрізаємо його навпіл, вершок також зрізаємо.
Готуємо крем. Збиваємо масло поступово вливаємо згущене молоко поки не уствориться крем.
Перемащуємо два коржі, також змастіть боки кремом. Вершок перемелюємо до крихти і обсипаємо крихтами або прикрашаємо на свій смак.
Торт ставимо в холодильник не менше ніж на 2 години.
Смачно!

Ingredients:
2 overriped bananas, mashed
2 eggs
100 g sugar
50 g butter, melted
2 tblsp. sour cream
150-170 g flour
10 g baking powder
handful walnuts, grinded

Frosting:
200 g butter, softened
380 g condensed milk

Directions:
Whip eggs with sugar and sour cream. Add melted butter and banana puree, stir. Mix in walnuts. Then add flour and baking powder, stir well. Pour batter into greased springform 22 cm in diameter and place bake into preheated oven to 190 C for 35-40 min.
Let cake cool completely. Then cut cake in two, cut the top away(and make crumble from it).
Make frosting. Beat butter, gradually pour condensed milk and beat until creamy.
Spread frosting between layers as well as sides, decorate with crumbles or to your taste.
Place cake to fringe for at least 2 hours.
Enjoy!


Рецепт знайшла тут.

The recipe found here.

2 коментарі:

  1. Виглядає супер! Люблю тортики з бананом)
    Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую:) торт справді вразив мене своїм смаком, безумовно це той варіант коли хочеться відтворювати рецепт знову і знову.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...