середа, 24 травня 2017 р.

Чізкейк брауні з чорницею / Blueberry Cheesecake Brownie

Відтоді як я нагадала собі смак чізкейк брауні, не могла не пообіцяти собі спекти його ще раз. Та заради цікавості я вирішила випробувати новий рецепт і зовсім не прогадала. Брауні вийшло таким як я й хотіла - знову ж таки як і в цьому рецепті, текстура брауні вийшла ідеальною, а варення з чорниці додало свою родзинку. 


Since I reminded about cheesecake brownie taste I've promised to myself to bake it once again. But I decided to try a new recipe and it was a right decision. Brownies turned out perfect!


Таким тістечком як брауні слід просто насолоджуватись. Заварити міцну каву і мурликати від задоволення:)

Just brew strong coffee, serve brownie and enjoy every minute:) it's worth to try!

Для тіста потрібно:
40 г борошна
200 г цукру
70 г какао
1/2 ч.л. солі
ванілін
2 яйця
115 розтопленого масла

Збиваємо яйця міксером кілька хвилин. Далі всипаємо цукор і збиваємо ще 3-4 хвилини. Додаємо масло і знов збиваємо масу міксером.
Тепер додаємо сухі інгредієнти і акуратно вимішуємо тісто лопаткою.
Виливаємо тісто у підготовлену форму для випічки.
Тим часом готуємо сирну начинку.

Для чізкейку потрібно:
100 г м'якого сиру (я брала сир Звенигора)
80 г цукру
2 ст.л. сметани
1 яйце
2-3 ст.л. чорничного варення

Для сирної маси збиваємо всі інгредієнти в блендері до однорідності.
Виливаємо масу поверх шоколадного тіста. Можна за допомогою вилки пройтись по тісту робляти візерунки, але все залежить від сиру який ви використовуєте. 
Ставимо брауні в розігріту до 180 гр. духовку і випікаємо 45 хвилин.
Даємо готовому брауні повністю остигнути.Чізкейк-брауні рекомендую тримати в холодильнику.
Смакуйте на здоров'я💖

За рецепт дякую блогу earlymorningwithme.blogspot.com Рецепт з моїми невеликими змінами

For batter you need:
40 g flour
200 g sugar
70 g cocoa powder
vanilla extract
1/2 teaspoon salt
2 eggs
115 g melted butter

Beat eggs with a hand mixer for few minutes. Then add sugar and keep beating for 3-4 minutes. Add butter and beat until well combined.
Then add dry ingredients and accurately stir until batter forms.
Pour batter into prepared pan.
Meanwhile make cheese filling

For cheesecake you need:
100 g soft cheese (I took cottage cheese)
80 g sugar
2 tablespoons sour cream
1 egg
2-3 tablespoons blueberry jem

Combine all ingredients in a bowl and blend it until well smoothness.
Pour cheese mixture on chocolate batter. Make pattern if desired. 
Place brownie into preheated to 180 C oven and bake for 45 minutes.
Let it cool and serve. Keep in the refrigerator.
Enjoy💖

The recipe I found in blog earlymorningwithme.blogspot.com with my small changes.


2 коментарі:

  1. Яка смакота ♥ Обожнюю чорниці! Дякую за рецептик!
    Julia Shkvo

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На здоров'я:) якщо Ти солодкоїжка то Тобі варто спробувати це брауні:)

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...