середа, 25 квітня 2018 р.

Медово-коричне печиво / Honey Cinnamon cookies

Якось переглядаючи рецепти на cookorama.net, мені припав до душі вигляд цього медового печива і я відразу відправила його у закладки. Знаєте, що я помітила, тепер мої закладки з рецептами поповнюються дуже повільно. Я не знаю що трапилось з моїми вподобаннями, але я більш старанно відбираю те що справді збираюсь приготувати. В мене більше не має кілометрових стрічок з рецептами, до яких я навряд чи доберусь:) тож рецепт медово-коричного печива мені сподобався недавно і от я вже готова писати про нього тут у блозі:)


I often browse through my favorite ukrainian food blog cookorama.net and try out some recipes like today's. I admired these cookies on the pictures so recipe was bookmarked immediately. I noticed that my recipe tabs look shorter than earlier. Now I'm trying to point out only those recipes which I really ready to make in a short time. So my habit to keep very long tapes with needless recipes is over:)





Інгредієнти:                                              Ingredients:
225 г борошна                                          225 g flour
1 ч.л. соди                                                1 tsp baking soda
2 ч.л. розпушувача до тіста                    2 tsp baking powder
щіпка солі                                                 pinch of salt
1 ч.л. кориці                                             1 tsp ground cinnamon
50 г цукру                                                 50 g sugar
100 г холодного масла                            100 g cold butter, cubed
100 г рідкого меду                                  100 g liquid honey

Приготування/Directions:

1. Просіюємо борощно разом зі содою, розпушувачем, сіллю та корицею.

1. Sift flour with soda, baking powder, salt and cinnamon.

2. Додаємо порізане кубиками масло та цукор і розтираємо тісто до отримання крихти.

2. Add cubed butter and rub dough into crumbs.

3. Додаємо мед і вимішуємо тісто до отримання вологої крихти, як на фото.

3. Pour honey and stir dough until wet crumbs, see below:


4. Формуємо з тіста невеличкі кульки, як волоський горіх. Обмакуємо кожну кульку в цукрі та складаємо на деко застелене пергаментом. Залишаємо відстань між печивом, тому що при випікання воно збільшується. Тепер злегка притискаємо кожне печиво так щоб воно трішки приплюснулось.

4. Form small balls and dip each into sugar. Place balls on prepared baking sheet, leave the distance beetween cookies. Easily press flat each ball:



5. Виіпкається печиво 10-11 хвилин при 180 градусах. Печиво залишаємо остигати на деку. Смачного!

5. Bake cookies for 10-11 min. in preheated oven to 180 C. Leave cookies completely cool on the baking sheet. Enjoy!


2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...