Обожнюю пекти що небудь вдома коли за вікном падає лапатий сніг. Це зігріває чи не найкраще!
Я не змогла пройти повз рецепт цього печива, знову ж таки в блозі Олі, тому що горіхову випічку просто люблю до безтями! Читаючи рецепт я вже уявляла собі горіховий присмак печива, тому нічого не змінюючи в рецепті я спекла таке ж саме тендітне, мегагоріхове і бомбезне печиво.
If you like treats with nuts and looking for easy and tasty recipe you can read such recipe below. I adore walnuts so didn't have any doubts about the final taste of these cookies. Awesome result!
Також солідарна з думкою Олі, що рецепт так і нагадує про новорічні свята. Мені шкода, що я не встигла закупити нові форми для печива, більш святкові. проте ще зовсім не пізно;)
Also such cookies remind me about Christmas and New Year eves. That flavor is very wintery! I should choose another cookie shapes in the next time, but it's not a problem:)
Приготування:
100 г грецьких горіхів підсушуємо на сковорідці буквально кілька хвилин, постійно слідкуйте, щоб не пригоріли. Ставимо горіхи охолодитись після чого збиваємо блендером до крихти. Тепер змішуємо 220 г борошна з 100 г цукру і подрібненими горіхами. Додаємо 60 г порізаного кубиками холодного масла, перетираємо все в крихту. Далі додаємо 1 яйце і 2 ст.л. сметани. Замішуємо тісто, згортаємо в кулю і ставимо в холодильник на 30-40 хв.
Тісто ділимо на частинки, розкочуємо в тонкий пласт і вирізаємо фігурки. Складаємо печиво на пергамент і відправляємо в духовку розігріту до 190 гр. Випікається печиво приблизно 7-8 хв.
Directions:
100 g walnuts toast into dry pan for a couple of minutes, let cool. Then using a blender grind walnuts into flour. In a large bowl mix 220 g flour with 100 g sugar and grinded walnuts. Add 60 g cubed cold butter and rub by your hands until crumbs. Now add 1 egg and 2 tablespoons sour cream. Knead a dough, form into ball and place into refrigerator for 30-40 min.
Divide dough into pieces, roll each thinly and cut out figures. Place cookies on parchment paper. Bake in preheated oven to 190 C for 7-8 minutes.
Смачного!
Enjoy!
Такі красиві і апетитні серденька! Просто диво!
ВідповістиВидалитиДякую:) мені також дуже подобається така формочка для печива)
ВидалитиThese seem like they would be great with coffee!
ВідповістиВидалитиLaToya
www.toyastales.blogspot.com
That's true, amazing cookies! Thanks:)
Видалити