When I see cinnamon rolls or something like that in different food blogs, I just can't take my eyes off it for a while! They are always look so temptimg:) You can find out my favorite rolls recipe Here and here.
Для тіста потрібно:
30 г вершкового масла
50 мл молока
30 г цукру + 0,5 ч.л.
0,5 ч.л. солі
4 г сухих дріжджів
50 мл теплої води
1 яйце + 1 жовток для змащування
400-430 г борошна
Для начинки потрібно:
60 г цукру
40 г какао
30 г вершкового масла
Для глазурі потрібно:
3 ч.л. цукрової пудри
1 ч.л. молока
Приготування:
Готуємо тісто. Масло розтоплюємо на слабкому вогні з цукром молоком і сіллю. Поки маса охолоджується, змішуємо в окремій посудині воду, дріжджі і 0,5 ч.л. цукру. Відставляємо на 10 хвилин.
Збиваємо яйце міксером. Тепер з'єднуємо дріжджі з розтопленим маслом та вливаємо яйце, все добре перемішуємо додаючи по трохи борошна. Борошна може піти більше або менше все залежить від сорту. Тісто добре вимішуємо, накриваємо рушником та відставляємо на 30 хвилин. Тісто має підрости.
Готуємо начинку. Масло розтоплюємо, а в іншій посудині змішуємо какао і цукор.
Тісто ділимо на дві частини. Кожну частину розкочуємо, верх змащуємо розтопленим маслом і посипаємо начинкою, скручуємо тісто в рулет та ріжемо його на порційні частинки. Складаємо ролли в роз'ємну форму, наприклад невелику тортівницю, але не притискаємо надто щільно (булочки ростуть при випіканні). Верх змащуємо жовтком, накриваємо булочки рушником та відставляємо в сторону ще на 10-15 хвилин.
Печуться шоколадні ролли при 180 гр. 30 хвилин.
Для глазурі просто розтоплюємо цукор-пудру і молоко та поливаємо нею вже випечені булочки.
Це смачно!
Рецепт я трішки змінила, але дякую авторові за ідею і смачний рецепт (клік)
Гарного вам дня)
These rolls are so tasty! I made a little bit changes in recipe, but I'm grateful for idea and inspiration which I got here.
I hope you enjoy your day!
So yummy. ;-)
ВідповістиВидалитиLovely greets Nessa
Thank you:)
Видалити