Я скористалась прохолодною погодою і на днях нарешті спекла дуже смачні галети, але про них пізніше. До тіста галет входили лише жовтки, тому з білків я приготувала бізе, але не просте, а з шоколадом. Рецепт супер простий, ніяких екзотичних інгредієнтів в рецепті ви не знайдете, проте задоволення від смаку отримаєте точно:)
Some days ago I baked awesome galettes, but about this recipe I'll write later. For galettes dough I used egg yolks and egg whites put aside. When galettes had baked I started to make meringues, but not simple, chocolate meringues. The recipe is super easy but very tasty:)
Чомусь бізе асоціюється у мене з літом. Це такий повітряний, солодкий десерт, який так пасує поласувати разом з малиною чи полуницею. А особливо якщо приготувати такі тортики на основі бізе як Графські руїни чи Павлову!
I compare meringues with summer. Such light, sweet dessert which is so yummy with beriies especially if make such cakes like Earls ruins or Pavlova!
Викладаємо бізе на пергаментний папір, зверху кожного бізе виливаємо невелику кількість шоколаду та ставимо деко в духовку. Сушиться бізе приблизно 2 години, залишаємо повністю остигнути в духовці. Зберігайте бізе в закритій посудині і смачного вам!
1. Preheat oven to 100 C. You need 2 egg whites, 80 g sugar and 30 g melted chocolate. Beat whites for 2-3 minutes until fluffy. Gradually add sugar and keep beating until glossy and thick. Now pour a half of melted chocolate and gently make pattern by using match or wooden skewer (see picture above). Line a baking sheet with a parchment paper, drop a meringues on a paper, form how you prefer. Then decorate each meringue with a remain melted chocolate.
Place meringues into oven for 2 hour. Leave to cool in the oven. Keep in airtight tin. Enjoy!
Немає коментарів:
Дописати коментар