субота, 1 квітня 2017 р.

Brownie-mix

Безмежно люблю брауні, хоча останнім часом печу ці шоколадні тістечка вкрай рідко. Та коли знов посмакувала ними напередодні, зрозуміла як мені не вистачало цієї шоколадної терапії:)

If you love to bake brownie, this recipe is for you. It consist of very tasty combination of chocolate, nuts and granola. It's super chocolate therapy for everyone:)



В цьому рецепті можна додавати все що завгодно, наприклад, мікс горішків, шоколаду, кукурудзяні пластівці або печиво. Головне мати міру:) Я залишаю ще кілька лінків-рецептів брауні які є беззаперечними фаворитами і я просто рекомендую вам їх попробувати: ідеальний чізкейк брауні, мегасолодкий і спокусливий брауні з кавою та печивом, вишуканий брауні з мигдалем, супер легкий і невибагливий рецепт брауні з какао, мій фаворит брауні з грецькими горіхами, і рецепт для тих кому хочеться попробувати щось новеньке - біле медове брауні для солодкоїжок:)

If you're following my blog for a while you may know that I'm brownie freak:) so I write down my favourite recipe which are worth to try: perfect brownie-cheesecake, delicate almond brownie, super easy cocoa brownie. this recipe is my fav - walnut brownie, and if you want to try something new - just bake this white honey brownie.



Інгредієнти:
200 г борошна
0,5 ч.л. розпушувача
3 ст.л. какао
200 г цукру
щіпка солі
10 г ванільного цукру
150 г шоколаду (мікс молочного, чорного білого)
100 г змішаних горіхів, кукурудзяних пластівців, печива (на свій смак)

3 яйця
150 г розтопленого масла
4 ст.л. міцної кави

Приготування:
Змішуємо в мисці сухі інгредієнти. Шоколад ламаємо на кубики, горіхи, печиво також подрібнюємо.
В окремій посудині збиваємо яйця, додаємо масло та каву, добре перемішуємо.
До сухих інгредієнтів вливаємо масляну масу і добре вимішуємо. Виливаємо тісто у змащену маслом форму для випікання (21х21 см) і ставимо в розігріту до 180 гр духовку на 35 хв. Готове брауні залишаємо повністю остигнути, після цього нарізаємо кубиками та подаємо до улюбленого напою. Смачного!


Ingredients:
200 g flour
0,5 tsp. baking powder
3 tblsp. cocoa powder
200 g sugar
pinch of salt
10 g vanilla sugar
150 g chocolate (mix white, dark and milk chocolates), chopped
100 g mixed chopped cookies, granola, nuts (to your taste)

3 eggs
150 g butter, melted
4 tblsp. espresso

Directions:
Mix dry ingredients in a bowl, add chopped chocolate and mixed nuts with granola.
In another bowl beat eggs, pour butter and espresso.
Combine dry ingredients with butter mixture, stir well.
Pour batter into greased square pan (21x21 cm) and place to preheated oven to 180 C for 35 min.
Let cool completely before cutting.




За рецепт вдячна авторці блогу earlymorningwithme.blogspot.com

2 коментарі:

  1. I love brownies too and the addition of espresso makes it even better.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. thanks for response LaToya:) I can't say that espresso has strong taste here, even more I didn't feel the coffee taste though. I think coffee in this recipe has a mission to give to brownies a coffee aroma.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...